FLAG, BANNER OG BEACH FLAG

Professionel og iøjefaldende måde at reklamere for din klub, virksomhed, butik, restaurant eller lignende, er et reklameflag eller banner, det du leder efter! Et flag med tryk kan fange et blik på store, såvel som små, afstande, og fungerer godt som firmaflag eller logoflag. Vores flag med logo er det perfekte reklamationsprodukt til udendørsbrug, når man gerne vil tiltrække fra de helt store distancer.

Du har selv mulighed for at designe dit flag, eller vi kan hjælpe med det dit reklameflag eller banner kan laves i alle størrelser og antal, hvilket også afspejler prisen.

PINS OG BADGE

Vi formstøber eller præger dine pins og emblemer i alle former og farver. Pins er perfekte til den kvalitetsbevidste kunde, som søger noget helt specielt. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige type til netop dit design, for der er utallige muligheder. Pins er fantastiske til at skabe klubbevidsthed, og som crowdfunding objekt.

Vi laver pins og emblemer i mange forskellige kvaliteter og de kan legeres med mange forskellige metaller og på den måde se ud på et utal af måder. Vores badges består primært af metal og er af høj kvalitet, for at sikre bedst mulige holdbarhed. Hos os kan du være sikker på, at du du får den høje kvalitet på badges og magneter, som du ønsker.

CAPS, HALSTØRKLÆDER OG HUER

Vi kan lave alle typer af tørklæder, huer og Caps ud fra jeres ønsker til design, samt med jeres eget klubnavn og klublogo. Halstørklæderne kan er praktiske, og kan bruges både til at holde varmen, men ikke mindst også til at vise jeres tilhørsforhold, uanset om I er nede og handle eller følger holdet rundt omkring på stadion. På den måde kan I bruge tørklæderne til både at brande klubben, men også være med til at skabe sammenhold i lokalsamfundet – på tværs af aldersgrupper.

KAFFEKOPPER OG KRUS

Et krus eller en termo-kop med logo tryk er en super branding artikel for dit firma. Grunden til at et krus med tryk har så høj reklameværdi er, at et krus med dit logo bliver set rigtig mange gange og i en god kontekst, hvor folk nyder deres kaffe.

PARAPLYER

Vi har alle mulige slags paraplyer. har vi en enestående mulighed for at udnytte hele paraplyfladen. Vi kan derfor tilbyde et helt skræddersyet paraplydesign med frie valgmuligheder for brug og placering af logo, illustrationer, brandelementer, billeder eller andet.

DRIKKEDUNKE

Sports drikkedunk med dit logo skaber god reklameværdi Med mulighed for forskelligt tryk på begge sider af drikkedunken – får du maksimal eksponering af dit logo. Drikkedunk med logo har en høj gemmeværdi og holdbarheden er i top, hvilket sikre at dit logo skaber reklameværdi i lang tid hos brugeren.

TASKER

Sportstasker, rygsække, toilettaske, trolley eller rejsetasker. Med firmalogo på tasker er du klar til at repræsentere din klub, eller dit firma ved messer og konferencer. Endvidere er de perfekte som firmagaver i forbindelse med firmaløb, Vi kan lave dem i alle materialler fra polyester til læder.

TÆPPER

Fleece og picnic tæpper med reklame logo tryk!

HANDKLÆDER

Vi fremstiller kvalitets håndklæder, efter dine ønsker til farver, størrelser og design. Håndklæder i frotté, jacquard indvævet eller sublimeret. Alle kvalieteter, som bomuld, polyester eller microfiber.

KEYHANGERS OG FESTIVAL ARMBÅND

Keyhangers og keychains i det eget design. Vi levere keyhangers, keychains og lanyards på meget kort tid til Danmarks bedste priser. Du vælger selv længde, bredde, farver og tilbehør, såsom sikkerhedssplit, klikspænde, mobilsnor mm på din keyhanger. Ja kort sagt, så er det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine keyhangers eller keychains eller armvånd skal se ud.

Er du miljøbevidst, så har vi et stort udvalg af bæredygtige keyhangers. Disse keyhangers er produceret af genbrugsmaterialer eller bambus.

KUGLEPENNE

Stærk reklame til din virksomhed. Personaliserede kuglepenne er en økonomisk og effektiv måde at markedsføre din virksomhed på Det klassiske salgsfremmende produkt til perfekt brandkommunikation! Få gavn af vores fremragende kvalitet og vores hurtige leveringstider.

FORKLÆDER

Forklæder med logo egner sig perfekt til udvalgte virksomheder, såsom restaurations, og hotelbranchen, hvor ens brand er Alpha Omega. Eller julegaven til personalet Vi producerer dem i alle kvaliteter fra bomuld til læder og i det antal i ønsker.

Min Kurv
Close Recently Viewed
Categories